Huomenna on jo kaikki paremmin

ma 1.10.2012

Eihän se Ämmän Ääni eilen valmiiksi tullut, mutta onneksi painopäiväkään ei järjestynyt tälle viikolle. Varsinkin, kun sanoin, että saan aineiston painoon vasta torstaina.

Itse lehden tekeminen oli mukavaa. Pohjois-Savon vasemmistonaisissa on niin paljon loistavaa lahjakkuutta, että taittaessa mielelläni luin jutut, jonka sivuille asettelin.

Näin ei aina ole. Joskus on saattanut mennä johonkin lehteen sellaista tekstiä, josta päätoimittajalla ei ole harmainta haisuakaan. Se on riskaabelia, sillä päätoimittaja on se, joka istuu jutuista käräjäoikeudessa.

Viime yö meni tuskaillessa. Tänään menestyn myyntityössä Iisalmessa täysin nukuksissa, mutta unen päästä arvelen saavani kiinni ensi yönä hyvin. Tiistaiaamu valkenee todennäköisesti ilman hyperventilaatiota ja sydämen läpätystä.

Ärsyttävää tässä on, että moni asia perheessä on edelleen naisen muistin varassa. Komulaisen Heidi tästä Ämmän Äänessä kirjoittikin otsikolla "Tiskivuoren ääreltä".

Miehillä, etenkin aviomiehillä, tässä perheessä on taipumus heittäytyä täysin muistamattomaksi aina, kun hermo muutenkin kiristyy.

Mitäs vaalikoneista huis, hais, mitä siitä, että puolet meidän talon jatkojohdoista häiritsevät nyt Työväentalolla Eläkeläiset ry:n senioritanssijoita, huis, hais, missä on pakettiauton avaimet, huis, hais, on vähän ressiä ja silloin ei tarvitse itse muistaa edes pyyhkiä pöydältä salaattijuuston öljyä oman aamiaisen jälkeen.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi