Palkanlaskua ja Kotikatua

la 6.10.2012

Kotikatu alkaa kolmen minuutin päästä. Matti on vielä survomassa RFU-Saabiin jousta. Koettaa saada sen paikoilleen. Katsastus on tiistaina.

Huomenna on pakko siivota pihaa. Se on pahempi kuin koiran oksennus. Varkaudesta Joutsenniemen kartanosta tuli puolet telineistä, jotka lienevät turvonneet sadekesällä. Eivät mahdu entiseen tilaan. Tosin entistä tilaa pihalla ei ehkä ole kokonaisuudessaan, sillä entisen tilan kohdalle tuli toinenkin teollisuuskontti.

Vasemmistonaisten Ilotalon kirpparikamat saivat kenkää, kun purkuasunnon keittiökamat siirrettiin vanhaan teollisuuskonttiin. Ilotalokamoista löytyi paljon hyviä lasten vaatteita Matin Nooran kuusilapsiselle uusperheelle.

Minäkin löysin hienon Wrangler-paidan, jossa tosin on napit miesten puolella, mutta päätin, että paita on unisex.

Laattamies tahtoi palkkansa jo tänään. Huomenna on kuulema ostamassa autoa.

Kotikatu alkaa. Se on Matin ja mun yhteinen huvi. Eilen muurari-Hempan luona rantasaunalla. Sain kerrankin saunoa yksin - Hemppa tuumasi, että taisin saunoa kaikkien neljän edestä.

Tytöt kysyvät aina, voisiko Hemppa olla heille ukki. Ukki keittää aina padallisen nakkeja, kun me olemme käymässä. Oli osannut myös valita siivutetuista keittokinkuista juuri sen mallin, jota Maria syö.

Tullessa nukuin pakun koiraosastossa kuin kuollut. Tänä aamuna odottelin lihaskipuja. Kävelemään lähtö oli yhtä köpötystä, mutta yllättävän kivuton.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi