Pia Valkonen

Nestorinrantaan Puumalaan pääsevät myös perheen koirat

ke 17.10.2012

Työpäivän päätteeksi menin Puumalan kunnan kotisivuille ja klikkasin kohdasta majoitus. Aika monta syöksyä piti tehdä linkkeihin ennen kuin löysin etsimäni.

Etsin majoituspaikkaa, jonne koirat ovat tervetulleita. Olin sellaisesta lukenut Puumala-lehdestä, jonka ikuinen kesätoimittaja olen, vaikka täyttäisin 50 vuotta.

Meinasin suhtautua lomaviikkoon jo ennalta ja laskea Erkin sekä Aku-Villen palkat tänään. Loput palkat lasken sunnuntaina, jos Luoja suo. Lauantaina pitäisi ehkä jakaa Ämmän Äänet Varpaisjärven Berliiniin. Puurusen Kirsti on luvannut Kuopiosta piiritoimistosta lisää lehtiä.

Tällaisen viestin lähetin majoituspaikan emännälle Riitta Viialaiselle:

Heips,

täällä kaksi väsynyttä yrittäjää Lapinlahdelta. Olisimme tulossa Nestorin majaan kolmeksi yöksi ma 22.10. ja to 25.10. väliselle ajalle.

Meillä on mukana kolme koiraa. Luimme Puumala-lehdestä, että Nestorinrannan majoitukseen voivat tulla myös koirat. Tilaamme heti loppusiivouksen. Lapsia meillä ei tällä kertaa ole mukana.

Aikomuksenamme on purkaa yhdet rakennustelineet Varkauden työmaalta maanantaina. Kun saamme telineet purettua, ajamme Puumalaan. Saapumisemme voi mennä myöhään.

Ti-ke nukumme pitkään aamulla ja kuljemme koirien kanssa metsässä. Käymme todennäköisesti viehättävässä vaatekaupassa Puumalan kirkolla. Ehkä myös ennakkoäänestämässä – ja varmasti kirjastossa sekä sukulaisia tervehtimässä hautausmaalla.

Torstaina lähdemme kohti kotia ja otamme Varkaudesta telinekuorman mukaan.

terveisin Pia, Matti, Pimu, Muru ja Manta Valkonen

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi