Pia Valkonen

Katri Makkosesta tulee presidentin
viestintäpäällikkö ylihuomenna

Bilderbergistä MOT eilen, löytyy netistä!

ti 3.9.2013

Hienoa. Kirjoitin jokunen aika sitten, että A-Studion Katri Makkonen se tietää, kenelle vittuilla. Vittuili niin ansiokkaasti Paavo Arhinmäelle viime keväänä, että kokoomusministeri Sauli Niinistö kutsui hänet presidentin kanslian viestintäpäälliköksi.

Minähän kirjoitin, että kyllä Ylen toimittajat tietävät, kenelle kannattaa vittuilla ja kenelle ei. Esimerkiksi pääministeri Jyrki Katainen (kok. Siilinjärvi) on niin mukava, kiva, leppoisa ja rauhallinen, että tämä saa A-Studiossa lätistä rauhassa joka kerta aina ainakin 15 minuuttia. Ihan totta! Kerrankin piileskelin kodinhoitohuoneessa ja huutelin Matille keittiöön, jossa katsoi A-Studiota ensin viiden minuutin päästä: "Vieläkö se nappula puhuu?"

Kymmenen minuutin päästä oli Annan pyykit ripustettu ja huusin Matille: "Vieläkö se vänrikki kaikkitietävä puhuu?!"

Viidentoista minuutin päästä oli Mariakin jo yöpaidassa ja nostettu nukkumaan. Huusin Matille: "EI JUMALAUTA! Ei voi olla totta, Katainenko puhuu edelleen?"

Katri Makkonen aloittaa presidentin viestintäpäällikkönä 5. elokuuta.

Juuri eilen, kun olisi pitänyt nostaa Maria seisontatelineeseen, soitti Matti Muhokselta, että televisio auki, siellä on Bilderbergistä. Käytin Mariaa pika pikaa pissalla ja sanoin, että pääsee seisomaan vasta iltauutisille, sillä nyt minä katson telkkaria. Samalla lähetin lukuisia tekstareita, että avatkaa telkkari, avatkaa telkkari.

MOT:ssä oli Bilderbergistä. Ainoa ihminen Suomessa, joka uskaltaa sanoa siitä edes jotain julkisesti, on - kukas muukaan kuin Mikael Pentikäinen. Vaikka Pentikäinen sanoi oikeastaan jopa vähemmän kuin Tommi Korpihalla Iikkarin kolumnissa Päätöksentekoa (IS su 1.9.2013), oli kuitenkin esiintyminen MOT:ssä jotain.

Kuuntelin Pentikäistä tarkkaan kolmannella korvallani nenä kiinni keittiön televisioruudussa. Pentikäinen sanoi hienoinen hymy huulillaan, että onhan se mielenkiintoista seurata, kuinka tämä maailma toimii. Tai katsokaa itse: http://areena.yle.fi/tv/1987277

Lisäsin siihen itse, että onhan se mielenkiintoista ja itse asiassa aika tärkeää(kin) seuratakin, kuinka tämä maailma(n kapitalismi) toimii. Kunhan ei myy itseään IMF:lle, WTO:lle tai Yhdysvaltain valtionvarainministeriölle.

Tänä aamuna soitin Ylä-Savon subcomandante Marcosille, tiedättehän kaikki nyt, kenestä puhun - sille Helene Schjerfbeckiä muistuttavalla partasuiselle anarkistille. Subcomandante Marcos tuumasi, että no tuo, mitä Hannu Sokala MOT:ssä kertoi, me täällä olemme tietäneet jo pitkään.

Niin olemmekin, sillä Ylä-Savon tuulenhaistelijat antoi uskisanalyytikon Heikki Juntusen pitää Bilderbergistä kansalaislähtöisen alustuksen jo monta vuotta sitten. Alustustilaisuus ei montaa iisalmelaista kiinnostanut. Osanottajat tulivat Lapinlahdelta.

Mutta sehän meitä vallankumoussoluttautujia ei haittaa. Päätimme perustaa Ylä-Savon etujoukot ja samalla vallankumoussolun. Ylä-savon etujoukkoihin kuuluvat ainakin minä, Aaro, Hannulan Ulla sekä muutama kommari. Ylä-Savon vallankumoussolu ollaan Aaro ja minä.

Luin John Reesin artikkelin www.sosialismi.net-sivustolta otsikolla, kuinka tulla sosialistiksi. John Rees on brittiläisen Sosialistisen työväenpuolueen jäsen. Rees kirjoittaa sosialistisesta sentralismista, kehottaa kaikesta huolimatta etujoukkoajatteluun:

"Vallankumouksellinen puolue on osa luokkaa, mutta ei liukene itse luokkaan, se yrittää johtaa, muttei saarnaa. Se on luokan muisti, sivistäjä ja järjestäjä." http://www.sosialistiliitto.org/nettik/sosialismi_rees.htm

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi