Savon yrittäjien lehtikin tuli haukuttua

mutta Marko Kulmalakin on betoniraudoittaja

pe 4.10.2013

Alkoi kyrpiä tänä aamuna. Savon yrittäjien lehden ilmoitusmyyjä latikoi tekstiä kuin olisi paperista lukenut. Ärsyttää, kun ärsyynnyin, sillä työtäänsähän se raukka vain teki.

Koetin samaan hengenvetoon pyytää anteeksi, että äänensävyni on tyly ja kertoa sitä, että itse asiassa niin surkeaan läppyrään kuin Savon yrittäjien lehti on, ei tekisi mieleni antaa ilmoitusta.

Lehtihän on hirveämpi kuin Töllötin ja jopa kammoittavampi kuin Journalisti ennen Johanna Korhosta (kesk. lesbo), joka pani kaikki Journalistiliiton dinosaurukset arkistoon harjoittelemaan hieman kiinnostavampien juttujen kirjoittamista sekä lehden taittoa.

Tiedän, miksi Savon yrittäjien lehti on hirveä. Mainostoimisto taittaa sen pdf:ksi ja sen jälkeen lehti vedetään Kiuruveden Kisapainosta sellaisenaan läpi. Tai ainakin silloin, kun viimeksi avasin lehden, lehti painettiin Kisapainossa. Kuvat ovat harrastelijatasoa ja kun niitä ei sävytetä, tulos pdf:ltä painettuna on yhtä mössöä.

En tosin enää tiedä, missä lehti painetaan, sillä se lentää minulta suoraan roskiin. Kaikkein hirveintä on, että lehteä tulee meille aina kolme kappaletta. Lapiomiehelle oma ja Lehtipiialle oma sekä jostain syystä vielä kolmaskin.

No, osaa sitä Matti ja Liisa -lehden päätoimittajakin. Betoniraudoittajaa ei pitäisi päästää kameran kanssa heilumaan. Katsokaa, miltä näyttää uusimman numeron premi. Voi jeesus sentään. Nyt ei voi muuta kuin lohduttautua sillä, että Salkkareiden ja Kotikadun käsikirjoittaja Marko Kulmala, se Jari Sarasvuon raitistama alkoholisti, on myös alkuperäiseltä ammatiltaan betoniraudoittaja.

Sen lisäksi, että Kulmala on entinen alkoholisti, hän on myös entinen kusipää, josta Tampereella liikkuu edelleen herkullisia juttuja ajoilta, jolloin oli paikallisradiomiehiä. En tiedä, miksi Otavan opiston tiedotus- ja viestintälinjalaisen Tuula Olga K Ketosen pitää haastatella Marko Kulmalaa joka kuukausi.

Tänä aamuna puhuivat yrittämisestä. Matti soitti matkaltaan Leppävirran työmaalle, että avaa radio. Sekoilevat siellä. Ihan kuin olisivat kännissä.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi