Pia Valkonen

Specsavers

la 15.2.2014

En meinannut selviytyä vassulien kahvin keittoon tänä aamuna, kun luin Mikael Pentikäisen Luottamusta. Eilen illalla luin kirjaa yli maagisen sivun 32. Piti siinä kohtaa Matin soittaa veli Tapiolle, pähkäilijälle.

Keitin kahvit, katoin pöydän ja päätin antaa Marian olla samassa tilassa. Emmehän me häntä häirinneet, sillä Marialla on tavallisesti koneen ääressä nappikuulokkeet.

Sitten tulivat Lapinlahden vasemmisto ry:n aktiivisimmat jäsenet. Ryhtin Pentti (vas. SKDL), joka oli vasemmistokunnallisasiain tupaillan ajankohdan päättäväisesti määrittänyt, oli jotenkin kummallisella tavalla päättänyt, että tilaisuus on peruttu.

Koska tilaisuuden oli järjestänyt Lapinlahden vasemmistonaiset, siis minä, keitin kahvit, kun sain itseni repäistyä kirjan ääreltä, ja ajattelin, että tulevat jos tulevat. Jos eivät tule, on väelle kuitenkin annettu mahdollisuus.

Minähän kihadin totaalisesti joskus viime vaalien tienoilla. Rythin Pentti arvosteli minua siitä, etten tiedota tarkastuslautakunnan asioista. Poskilihat kireänä kerroin, että joka perkeleen johtamani Lapinlahden vasemmisto ry:n kokouslistalla oli kohta: "Keskustelua ajankohtaisista poliittisista asioista."

Siinä vaiheessa kokousta kaikilla oli kuitenkin kiire ja etenkin oppi-isäni Pentti seisoi oven suussa takki päällä ja baskeri päässä kiireessä menossa seuraavaan kokoukseen.

Tämän vuoksi räjähdän aina nauruun, kun näen Specsaversin uuden mainoksen. Bingoon ryntää duracell-pupumainen aerobic-ohjaaja luullen olevansa myöhässä. Sen enemmittä selvityksittä pupu alkaa hytkyttää takapuoltaan ja hyytyneimmänkin bingoasiakkaan vauhtiin.

Ei ihme, että Lapinlahden vasemmisto ry vaihtoi minut Ollikaisen Ristoon.

Jukka Kemppisen tämänpäiväisestä blogimerkinnästä käy ilmi, miksi Paavo Lipposesta tuli oikeistodemari ja miksi Vasemmistoliiton jäsenistä piti irtisanoa kommarit. Lapinlahden vasemmisto ry:n ammoinen puheenjohtaja Matti Valkonen ei suorittanut puhdistuksia, sillä olisi joutunut puhdistamaan itsensä. Matti ei ole luovuttanut vanhan SKP:n jäsenkirjaa eikä aio sitä tehdä vastaisuudessakaan.

Paavo Lipponen on United States Information Agencyn opettama. Lukekaa tämä: http://kemppinen.blogspot.fi/2014/02/lohjanharju.html

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi