EU-vaalit painavat päälle

ma 14.4.2014

Heräsin tänä aamuna tietoisuuteen siitä, että EU-vaalit ovat kohta käsillä. Turkissa asian saattoi unohtaa.

Forssan teurastaja Janne Nieminen (vas.) on tulossa Kiuruvedelle, Lapinlahdelle ja Siilinjärvelle tiistaina 22.4. ja maailmapolitiikan professori Heikki Patomäki Ylä-Savoon ja Rautavaaraalle pe 16. - la 17.5. Siihen samaan olisi tehnyt mieli ujuttaa demareiden tuomiojalaisen Timo Harakan, mutta tämä tuleekin Savoon jo ke 14. - to 15.5. On Varkaudessa ke 14.5.

Ostin Harakan Suuren Kiristyksen - tien ulos eurokriisistä Kuopion Tiedon janosta ja luin sen loppuun matkalla Marian ratsastusterapiaan viime viikolla. Kirja oli kelvollinen ja täydensi mainiosti Heikki Patomäen eurokriisikirjoja. Toivottavasti joku koordinoi Harakan tänne ylemmäs Savoon to 15.5.

Alakerran raksamestarit tekivät tänään yhden isohkon tarjouksen. Minä etsiskentelin alv-, vero-, eläke- ja tapaturmavakuutusmaksutodistuksia sekä kaupparekisteriotteita. Menee jo rutiinilla ne. Huomenna tulee tieto tämän päivän tarjouksesta. Ja sitten vain uutta satojen tuhansien urakkaa putkeen, jos ei nyt osunut hinta kohdalleen.

Kappasta vain. Tommi Melenderkin on lukenut Suuren kiristyksen sekä Jussi Ahokkaan ja Lauri Holapan kirjan Rahatalous haltuun.

http://antiaikalainen.blogspot.fi/2014/03/teospari-jonka-soisin-monen-lukevan.html

Minäpä odottelen Holapan ja Ahokkaan kirjaa Kiteen punikilta, Rakentajan kolumnistilta, kun joku oli sanonut, että tämä erittää  jäljessään kirjoja kuin etana limaa. Taidanpa lähettää Kiteen punikille tuliaisen Turkista muistutukseksi, että on sitä muitakin somessa eläviä virtuaalihahmoja kuin Susanna Kaukinen!

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi