Pia Valkonen

Kohti Ylivieskaa

ke 21.5.2014

Ollaan Marian kanssa lähdössä kohti Ylivieskaa ja Katajan koulun Para School dayta: http://www.sport.fi/paralympiakomitea/para-school-day

Tarkoituksena on katsoa, sopisiko vastaavanlainen päivä Matin ja Liisan kouluun Lapinlahdelle. Ylivieska on loppujen lopuksi yllättävän lähellä, vaikka Pohjanmaa tuntuu miltei ulkomaalta.

Eilen televisiossa ehdin ennen nukahtamista nähdä vilauksen STP:n puheenjohtajasta Tanskin Jussista, IPU:n Antti Pesosesta ja SKP:N JP Väisäsestä. Pesonen sanoi omalla aavistuksen omaisen hauskalla tavallaan, että päätös Jon Hellevigin (IPU, Karita Mattila ja Valeri Gergijev -boikotti) ehdokkaaksi ottamisesta on tehty jo aikapäiviä sitten eikä ehdokaslistoilta voi kaiketi juridisesti pöljien lausuntojen vuoksi ketään oikein potkia poiskaan.

"Tämä on vähän kuin avioliiton solmiminen. Joskus niissäkin tehdään päätöksiä vajavaisin tiedoin.", Pesonen tuumasi.

Merja Kyllönen (vas.) ei ollut paskempi äsken Vasemmistoliiton puolueaamussa Nicklas Wancken haastateltavana. "Tykkään EU:sta!" -puhe oli oikein mukava. Wancke puhui Kyllösen päälle yhdessä kohtaa ja toivon, että Wancke opettelee puhumaan myös jokun kökkäreen ts. kokoomuslaisen päälle.

Wanckella ei tällä kertaa ollut naamallaan kokoomus-pepsodent-hymyään, minkä vuoksi haastattelua saattoi jopa katsoa.

Maria istuu jo autossa. Pitää mennä.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi