Elämäni rekvisiittana

la 3.5.2014

Nyt ei mene niin kuin Stromsössä. Olin jo eilen pukemassa Vasemmisto-liiviä päälle ja tekemässä lähtöä Lussu-vassuliston kolmen Eu-ehdokkaan vaalitilaisuuteen Kahvila Emiliaan. Maria tulikin ennen kolmea ratsastusterapiasta pihaan ja oli sanonut vapaa-ajan avustajalleen, että tämä saa mennä kotiin.

Salamannopeasti rekrytoin EU-ehdokkaiden mukaan Matti Valkosen (miellyttävä vasemmistomies). Säästyinkin monelta kiusalliselta hetkeltä. Jos olisin mennyt rekvisiitaksi Kahvila Emilian tilaisuuteen, olisin ehkä joutunut samaan somekuvaan kaulailemaan Erkki Virtasen, Merja Kyllösen tai Toivo Haimin kanssa. Facebookissa leviää nyt kuva, jossa toinen miellyttävä lussuvassulimies Ari Turunen (pers.vas.) kaulailee Erkki Virtasen kanssa.

Jeesus Kristus sentään. Jumala varjelee minua aivan selkeästi. Marian ratsastusterapian aikataulutusongelma lienee ollut johdatusta.

Tänään en mennyt Varpaisjärvelle Tekstiilinkierrätys ry:n kokoukseen, sillä nukuin yhdeksään. Jos olisin mennyt, olisi pitänyt herätä ainakin seitsemältä, jotta olisin ehtinyt aloittaa pyykkäyksen, siivoamisen ja keittiön raivauksen tänään. Nyt Maria haluaa pesulle ja Iisalmeen kaverin luokse.

Viemme samalla hirsikuorman ja käymme ostamassa K-City-Marketista lapselle pinnejä.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi