Suomi says wellcome

ti 15.9.2015

Ärräpäihin Tikkisen Hannele välitti Pohjolan Sanomien Pekka Juntin rehellisen kirjoituksen pakolaisaallosta. Siitä virisi keskustelu Suomi says wellcome -tilaisuudesta Helsingistä. Ihan kiva semmoinen tilaisuus, ei siinä mitään:

Joo, tossa vihreiden Me ollaan niin pal´parempia ihmisiä kuin muut on jotain hyvin vastenmielistä. Jukka Kemppinen sanoi vihreitä blogissaan akateemiseksi valiojoukoksi.
 
Kait vihreät ovat niitä tämän ajan retoriikkahegemoneja, joiden ajatukset ovat hyviä ja kannatettavia, mutta juuri semmoinen Oikean Totuuden Omistaminen toimii vieroittavana tekijänä.
 
Erityisesti opin inhoamaan Pekka Haaviston kampanjamogulin Riikka Kämpin Ylelle ideoimaa NENÄPÄIVÄÄ. Ensin näytetään vähän itkettäviä pätkiä kehitysmaiden nälkää näkevistä lapsista ja vuodatetaan muutama tekopyhä kyynel. Sen jälkeen siirrytään mukaviin jutskiin. On kaikkia kivoja konsertteja ja Ylen uutistoimittajatkin voivat heittäytyä mukaan asentamalla nenäänsä punaisen pellen nenän. Voi tsiisus, oksensin, kun näin omia toimittajaopiskelutovereitani pellen nenä päässä. Häpesin niin, että teki mieli mennä eri huoneeseen kuin televisio.
 
Pia

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi