Pia Valkonen

Päivä kunnantalolla

pe 20.11.2015

Olipa hauska päivä Lapinlahden kunnantalolla. Kenelläkään ei ollut naama norsun vitulla, kun tuli meitä vastaan. Jopa Kaskihovi Oy hymyili meille. Tai no, ei minulle, vaan vammaisneuvoston varapuheenjohtajalle. Kirjoitettiin kilometrien pituinen esityslista vammaisneuvoston kokoukseen yhdessä kahteen ottaen aulapöydässä istuen:

"Hei,oltiin tänään Mehtosen Reetan kanssa melkein koko päivä Lapinlahden kunnantalolla. Aamulla kello 9 aloitimme palaverilla hallintojohtaja Antti Jokikokon luota. Sitten kävimme sopimassa Merja Haapalaisen kanssa siitä, että vammaisneuvosto pääsee kunnan kotisivuille takaisin. Sieltä putosimme pois, kun tuli kunnan kotisivu-uudistus.
 
Välillä lobbasimme yhteiskuntasuhteita lounaalla ja sitten taas kuljimme kunnantalolla: teknisessä toimessa kopista koppiin. Sen jälkeen viimeistelimme esityslistan. On paljon asioita.
 
Tässä esityslista lähetettäväksi.
 
Nähkäämme ainakin torstaina 10. joulukuuta 2015 Varpaisjärvellä ja Rusasen Mirjalle iso kiitos, että näki vaivaa saadakseen esteettömyysasian näyttävästi Matti ja Liisa –lehteen!
 
terveisin
Pia pj."

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi