Viljo Heikkinen Lapinlahden Venäjä-seuran puheenjohtajaksi

ma 21.3.2016

Kiva kokous, vaikka hermosin kahvinkeiton takia. Kello 16 alkoi verenpaine työmaalla taas kohista korvissa, kun Matti oli vielä alkamassa poraamaan timanttiporalla. Sanoin, että lähden tästä kohti Matkahuoltoa kävellen. Ennen kokousta piti hakea Annan jotain juttuja Matkahuollosta, rautakaupasta jätesäkkejä ja akryylimassaa toiselle raksamestarille, kammata tukka, pestä jalkaterät, vaihtaa sukat ja keittää se typerä kahvi.

Niinpä ehdotin, että joskus voisimme tavata jossain kahvilassa, ostaa kukin omat kokouskahvimme ja vain uppoutua teemaan.

Tekisin nimittäin ihan mitä tahansa, kuulitteko ihan mitä tahansa Suomen järjestökirjon eteen, kunhan vain ei tarvitsisi keittää kahvia. Illalla leukaperäni kiristyivät kiristymistään ja katoin pitopöydän - spartalaisesti tosin - etukäteen. Ostin Leivon leipomon, joka käsittääkseni on vielä aidosti suomalainen, herrasväen pikkuleipiä ja ylikansallisia pähkinälöllökeksejä. Pähkinäkeksit olivat ylimakeita.

Kokous meni loppujen lopuksi supsikkaasti. Kirjoitin pöytäkirjat jo melkein valmiiksi, kun odottelin kokoustajia (sen valmiin kahvin kanssa). Hallitus saatiin kokoon ja vielä täysimääräisenä. Hallitus järjestäytyi ja tilinkäyttöoikeuksia varten on jo pöytäkirjanotekin valmiina.

Nyt ei puutu kuin entiseltä rahastonhoitajalta tarvittavat paperit. Esimerkiksi tilinumero olisi kiva tietää.

Viljo Heikkinen suostui puheenjohtajaksi, Matti pakotettiin varapuheenjohtajaksi, Meeri Luhtalasta ja Sirkka Ruotsalaisesta tuli hallituksen jäseniä ja minusta sihteeri-rahastonhoitaja. Sihteerinä olo on mukavaa siinä tapauksessa, että pöytäkirjat laaditaan kokouksessa. En tiedä mitään sen uuvuttavampaa kuin pöytäkirjojen laatiminen joidenkin epämääräisten omien harakanvarpaitteni perusteella viikkojen päästä kokouksesta. Paitsi tietysti kokouskahvin keittäminen. Minä jännitän kokouksia jo muutenkin. Ilman sitä turkasen kahvinkeittoa.

Lauantaina 2. huhtikuuta kello 12 alkaen Lapinlahden lukiolla on pienen pienen pieni Neuvostoliitto-seminaari. Seminaarissa alustaa Tauno Auer. Sitten järjestämme ehkä pienen Puola-Tsekki -jutskan. Ja joskus Ville Rantasen aatehistoriallisen

Järjestämme myös ........

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi