Pia Valkonen

Äitienpäivää, juu

su 8.5.2016

Tämmöinen viesti lähti äsken:

"Äiteinpäivä, tosiaankin! Teen täällä laskuja, maksan laskuja, eilisiä kirjailija Matti Pulkkisen muistoseuran kokouspapereita (oli vuosikokous Nurmeksessa ja pikku semppa, jossa oli kätkäläis-Simo Hämäläinen mm.), Lapinlahden tarkastuslautakunnan peruspalveluraportin lyhennystä ja yhtä isoa tarjousta. Huoh.

Semmonen tarkennus, että en minä itse asiassa ole masentunut. Minulla on vaihdevuodet, maanis-aggressiivi ja lisäksi halusin MBO-kuntoutukseen, mutta en päässyt, sillä perkele, painoindeksistäni puuttuu hippusen + mulla ei ole VIELÄ diabetesta. Voi vittura, sanon suoraan. En tod. hyödy mistään, "puristaako otsaa" –paskapuheesta. No, ei se marraskuinen jakso, jolla Herttuassa Kerimäellä olin, ihan noin scheissea tosin ollut. Mutta jos meillä on jokin “akat istuu ympyrässä ja itkee” –sessio tiistai-iltapäivänä tai hölköttelyä Herttuan mäntymetsässä, tulen Puumalaan mieluusti kirjallisuustapahtuman palaveriin!

Vielä pitää miettiä... niitä Puumalan kulttuuripalkittavia, potentiaalisia. Entäs ne Kaikki Puumalan Puolesta –pojat? Jukka Summanen esim. Tosin olihan niitä muitakin siinä. Mut eikös se Jukka-veljeni (poloinen minua peljästyi, kuten sulle kerroin) ole Mikkelin teatterissa ja silleen?

Jatkan puurtamista.

Äitienpäivä juu....

Pia"

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi