Pia Valkonen

Verottajan ilmoitukset

ke 7.12.2016

Kello 2.45 pälähti päähän, että jotain jäi tekemättä. Ainakin tämä. Käsipyyhepaperiin olin raapustanut toissa Rythin Pentin metsäkurssilla Pärnäsen Villen tallentaman kaskun Tuusniemeltä.

Kun Mannerheim kuoli 27. tammikuuta 1951 ja tieto siitä oli kiirinyt Tuusniemelle, kirkonkylän kauppaan kokoontuneet turisijat keskustelivat aiheesta. Muistaakseni Pärnäs-Ville sanoi Antikais-Kallen sanoneen siinä kohtaa, että olipa hyvä uutinen, sillä "siästyy sekkii suuruskopra sianporsaalle ja lehmänkantturalle."

Aivan mainiota. Pitäisi olla magnetofoni tai nagra mukana, jotta saisi metsäkurssilaisten jutut talteen. Viime perjantaina kuuntelimme metsätohtori Eero Kubinia, joka on kunnanvaltuuston varapuheenjohaja ja Liikenneturvallisuustyöryhmän puheenjohtajan Aaro Kubinin veli. Pitää muistaa nyt, että tiedotetaan Liitu-ryhmällekin kevään liikenneturvallisuus- ja esteettömyyskävelystä. Artunkujan alkupään pihakatualoitetta emme ole haudanneet.

Oikeastaan aloitteen voisivat tehdä Eevalan sekä Paavon ja Liisan kodin asukkaat yhdessä, sillä Eevalan väki sitä alunperin ehdottikin!

Nyt töihin vielä viideksitoista minuutiksi. Kello 6 on lähtö.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi