Pia Valkonen

Kaikki puhuvat venäjää

pe 10.12.2016

Annan nimpparit. Anna perusti what´öafak´uppiin Vietnamin tiedotusryhmän, josta olen niin pihalla kuin älykönnykätön mummo voi vain olla. Tiedotusryhmän kautta tuli tieto, että tänään on luterilainen annanpäivä. Onnittelin tytärtäni. Anna on nikkaroinut läppärini hotellin fifiin ja kohta tulee taas pimeä.

Ärräpäitä en jätä, vaikka olen kirjallisuusopintojen vuoksi siellä niin sanoista kuormittuneen hiljainen. Tänään toveri Toinen Matti kirjoitti, että tänä vuonna ei linnassa niin hihhuloitu enää hävityillä sodilla, vaan alettiin kiinnittää huomiota tisuihin ja nänneihin. Ensi vuonna, kun Suomi täyttää sata vuotta, pitää ottaa ohjelmaan genitaalien mittailu. SIten saamme Suomen nousuun.

Koska kannatan kaikkea, mikä vyötärön alapuolella liikkuu, kannatin myös toverin puheenvuoroa. Ensi vuonna muuten Puumalan kirjallisuuspäivillä teemana on maku. Minä kannatan tietysti vankasti huonon maun mukaan tuomista. No ehä mä pääse palaveriin, kun ollaan täällä.

Ja Ärräpääpylöihin kirjoitin nain ei ku onhan mulla tassä öökköset, kun on oma läppäri:

"Ehtottomasti olen samaa mieltä kuin toveri Matti Kakkonen. Ykkönen on toveri Matti G, koska oli tääl eka. Olen samaa mieltä genitaalien kansakunnan kohottavasta vaikutuksesta. Ollaan täällä Vietnamissa jossain rannalla meren, jota täällä ei saa sanoa Eteläkiinanmereksi. On vietnamin Itämeri. Muuta en tiäkkään tästä maasta kuin, että oli semmoinen Vietnamin sota, joka alkoi synnyinvuotenani ja että täällä edelleen KAIKKI puhuvat venäjätä. Ja on vain pelkästään venäläisiä turisteja ja ja ja ja ja ja ja kohta syömme sammakkkoa. Tänään olemme syöneet paljon hedelmiä. Jenkit kait sitten lähtivät täältä häntä koipiin välissä ja pudottelivat ylimääräiset taisteluhelikopterit mereen lentotukialukselta. Tuanoiniin. Kun Suami täyttää sata vuotta, ei varmaan enää voida kovin montaa vuoskymmentä itsenäisyyspäivän juhlissa ratsastaa huterilla sotaveteraaneilla ja juhlia sitä että oltiin melkein menossa fascistripaskojen kanssa Leningradiin mut ei sitte mentykkään. Pia"

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi