Pia Valkonen

Unelmien vävypoika

pe 28.4.2017

Hesarin toimittaja luonnehti uutta kokoomuksen oikeusministeriä unelmien vävypojaksi. Kylläpä kyllä, jos Antti Häkkäsen (kök.) kaltainen vävypoika tulisi tähän perheeseen, menisin ulkosaunan, joka rengasvarastona palvelee, taakse ja ampuisin itseni välittömästi.

Luulin, että kökkömyksen stubbilaiset ovat jo siivotut jonnekin häpeämään itseään ja omnipotenssiaan, muttei se niin kait olekaan. Häkkäsessä yhdistyy ylimielinen ja omahyväinen typeryys melko täydelliseen autismiin ympäristöönsä nähden. Hyvä kököömys, lisää vain tällaisia ministereitä peliin, kohta ei tarvitse Ylen ajankohtaisohjelmia katsoa edes Ein ulb-vilauksen verran.

Sen sijaan Sampo Terho (persu) kulttuuriministerinä vaikutti ihan rockilta. Voihan se olla, että heppu hätäpäissään koetti eilen keksiä jotain televisiokameroiden edessä, mutta saas ny nähdä, käykö näin, kuten Pentti Stranius kolumnissaan uumoilee:

http://blogit.kansanuutiset.fi/oisinajattelija/suomi-sata-osa-kolme

Jahas ja näin kävi hallintarekisteriasiassa:

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3710875-nyt-se-varmistui-perussuomalaisten-takki-kaantyi-hallintarekisterissa

Kuulun suomalaisiin, jotka rukoilevat joka päivä. Rukoilen, että tämä hallitus vihdoin loppuisi. Tämä on aivan horroria.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi