Työelämä- ja elinkeinovirkamiehet
palvelevat yrityksiä - vittujoo

ma 13.8.2018

Nauroin kuset tenassa, kun TE-palveluista tuli aamupäivällä viesti. Virkamies otti yhteyttä! Asiana oli Lapiomies Oy:n ilmoitus avoimesta yöpaikasta TE-palveluiden sivuilla.

Kävimme seuraavan keskustelun virkamiehen kanssa. Meillä on ollut ilmoitus avoimesta työpaikasta työvoimaviranomaisten sivuilla, mutta kukaan ei ole saanut tietää avoimesta työpaikasta työvoimaviranomaisten kautta, sillä ilmoitus ei ole noussut kenellekään millään haulla. Arvelen, että kaikki rakennusalan työttömät tältä seudulta ovat joutuneet karenssiin, koska he eivät ole saaneet tietää avoimesta työpaikasta millään keinon, mutta koska avoin työpaikka on ollut, on heidät voitu julistaa karenssiin, häpeäpaaluun ja jalkapuuhun.

Jos ei näin vitusti naurattaisi, itkettäisi. Keskustelu yrityksiä palvelevan työvoimaviranomaisen kanssa sujui näin:

Hei, työpaikkailmoituksianne (Rakennus- ja restaurointiliike Lapiomies
Oy/muu kirvesmies tai rakennuspuuseppä) on ollut avoimena www.te-palvelut.fi -sivustolla 24.5.2018 lähtien. Mikä on paikan tilanne, oletteko löytäneet tehtävään sopivaa henkilöä?

Mikäli rekrytointi ei ole toteutunut, ilmoituksen poistaminen hetkeksi
aikaa voi lisätä hakijoiden kiinnostusta. Kerromme mielellämme myös muista rekrytointia tehostavista mahdollisuuksista.

Ystävällisin terveisin,
työnantaja- ja yrityspalvelut

Hei, otetaan työpaikkailmoitus pois. Meille ei tullut sitä kautta yhtään ainutta yhteydenottoa. Saimme kyllä kaksi työntekijää firmaamme - toisen kesäksi ja toinen on meillä vieläkin niin kauan kuin projekteja tällä erää riittää - mutta saimme nämä työntekijät omien kanaviemme kautta.

Koska meille ei tullut yhtään yhteydenottoa, luulimme, että avoin työpaikkamme ei vain jostain syystä ole mennyt mihinkään. Jos meiltä kyseltäisiin nyt, suosittaisimmeko te-keskuksen työvoimapalveluita muille yrittäjille, vastaisimme, että emme missään tapauksessa.

terveisin
Pia Valkonen Lapiomies Oy:stä

Hei,

kiitos palautteestanne. Olette aivan oikeassa tuon ilmoituksen "katoamisen" suhteen, ilmoituksessa ei ollut määritetty sijaintikuntaa, joten se ei ole näkynyt Pohjois-Savon alueen hakutekijöillä. Tämä on tiedostettu ongelma mikäli työkohteita on useammalla paikkakunnalla. Ilmoitukseen tulee ilmoittaa jokin paikkakunta, muutoin se jää avoimien työpaikkojen hauissa pimentoon.

Suosittelemme olemaan jatkossa yhteydessä Työnantaja- ja yritysasiakkaat -puhelinpalveluun: p. 0295 043 502 (klo.9.00-16.15)

Tuolla palvelemme työpaikkailmoitusten laatimisessa, julkaisussa ja teemme ehdokashakuja avoimiin paikkoihin. Lisäksi käytössänne on Messi-live palvelut, Kuopiossa ja Iisalmessa.

Hyvää syksyn odotusta toivottaen
XX
Asiantuntija, yrityspalvelut
xx.xx@te-toimisto.fi

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi