Yksin sinun

la 20.0.2018

Kirjoitusaikaa on viisitoista minuuttia. Sitten herätän Marian. Ollaan lähdössä Kajaanin kaupunginteatterin päivänäytökseen katsomaan Anna Krogeruksen käsikirjoittamaa näytelmää Yksin sinun.

Alunperin oli tarkoitus käydä katsomassa se Matin kanssa, mutta niin kuin meidän perheessä on tavallista. Kaikki suunnitelmat menivät ylösalaisin. Ja hyvä niin! Anna saa matkata Kuopioon hakemaan Rosebudista Jouni Tossavaisen Kuoharit I - III -trilogian. Teatteriesitys Marian kanssa käy hyvin. Mariahan se tässä meidän perheessä on sellainen ihmis- ja parisuhdeasiantuntija. Terapeuttiainesta koko lapsi.

Pitää kaivaa sen rinnalle Tossavaisen äitikirjan, Kesäpäivä. Minun on pitänyt lukea se toistamiseen, tarkemmin. Livuin kirjan läpi niin, että minulle vain jäi aavistys rivien välissä olevista viesteistä, joistain peitellyistä muistoista. Ei se helppo ole ollut ennenkään.

Mietin, miksi en mennyt Lapinlahden taidemuseolle kesällä, vaikka tavattavissa olisi ollut Laura Luostarinen, Leena-taiteilijan sisko. Höh, meillähän oli kesällä ja alkusyksystä koko ajan päällä kauheeeee riisi.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi