Pia Valkonen

Maaseudun tulevaisuus, Olavi Seppänen ja ja ja ja

to 7.1.2021

Hei, Matti seisoo tossa työhaalarit päällä. Ollaan lähdössä Rautavaaran toimistolle tiivistämään hierojan ja mun välistä ovea ja kiinnittämään seinille jotain kaikua vähentävää.

Luin novellin Mannerheimi. Olen kuullut tarinan sulta suullisena. Kirjoitettunakin se oli upea, koskettava. Jos olisin sinä, kokoaisin Lehmät ja Mannerheimit ja kirjoittaisin kehitysromaanin. Mutta kokoa hallitummin kuin Antti Heikkinen Matkamiehen maan. Se oli hörästy, blörästy kasaan. Mutta Antti Heikkinen onkin välillä tuotteiliaisuudessaan höräysblörääjiä. Tekisit varmasti viimeisteltyä työtä. MUUTEN! Mua häiritsi Yönsisaressa se, että se oli VIIMOSEN PÄÄLLE HIOTTU. Kehitysromaaniin jättäisit särmää, rosoa, tiedän sen.

Äh, tästä lisää myöh. Matti huokailee, ärtyy ja mun pitää vielä pestä hampaat. Tukka on  jo letitetty.

Antti Heikkinen sanoi Olavi Seppäsen televisio maaseutusarjassa äsken Maaseudun Tulevaisuutta pääteoksekseen. Minä tykkäsin enemmän Mummosta. Se oli ihan huikea juttu. Parempi kuin Pihkatappi Mainosteksti on siinä ihan paskaa. Kommunisteja pelkäävä mumo, voi Jeesus. Ja kuka helvetti on suunnitellut Heikkisen Mummon kannen?????? Ei se mikään huumorikirja ole.

Pia

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi