Kuka on pannut (tai suunnittelee sellaista) Lapinlahden työväentalon postilaatikkoon kakkaa?

pe 28.5.2021

Hääpäivä. Vietämme hääpäivän illan hirsilaanilla käännellen hirsiä sopivaan asentoon. Viikonloppuna raivaamme pihaan hirsivarastolle tilan ja alamme ajatella savikattotiilikuorman sijoittamista. Hyvästi romaanikässäri ja hyvästi blogi! Tapaamme ehkä joskus keskemmällä kesää, jos sittenkään.

On tämä ollut hötkettä.

Eilen sain istukkaryhmän agentilta puhelinsoiton. Lapinlahden Vasemmiston puheenjohtajan on vallannut kauhu ja vavistus. Hän poloinen on lukenut blogiani väärin. Kannattaa lukea uudestaan. Minä olin se, joka arvelin saavani postipaketissa kakkaa nimettömiltä kirjeenvaihtotovereiltani, joita arvelen olevan kokonaisen kylän verran.

Vasemmistopuheenjohtaja on kertonut uusille toimijoille, että minä, puheenjohtaja menneisyydestä, meinaan lähettää työviksen postilaatikko-osoitteella kakkaa - tai sitten kertomus on mennyt niin, että työväentalon postilaatikossa on ollut kakkaa. Hm. Jos siellä on ollut kakkaa, voisiko vasemmistojärjestö tehdä asiasta rikosilmoituksen? Kait kakasta saa dna-näytteen.

Kakalla kannanottoa Lapinlahdella on harjoitettu ennenkin. Eihän tässä nyt pitkä aika ole, kun Makasiinin leikkipuistossa oli kakalla sivelty leikkivälineitä.

Toivotankin Lapinlahden vasemmistojärjestön uudet toimijat selvittämään yhdistyksen kakkaongelmaa tänne meille. Tarjoan kahvit. Jos ilmoitatte etukäteen, käyn hakemassa Väisäsen kotilihasta jotain mukavaa purtavaa kahvin kera.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi